Cum pot sa comand?

Pentru a comanda pe site, trebuie sa adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite, apasand butonul "adauga in cos" afisat la fiecare produs. In urma actionarii acestei optiuni, produsele vor fi adaugate in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Daca doriti sa adaugati si alte produse, apasati "continua cumparaturile". Daca doriti sa finalizati comanda, apasati "finalizeaza comanda". Dupa ce ati adaugat produsele dorite, aveti optiunea "finalizeaza comanda" in cosul de cumparaturi, pentru a finaliza comanda. Din acest moment, mai aveti 5 pasi de urmat pana a finaliza comanda. 

  • Pasul 1: (denumit "Sumar") - Verificati produsele aflate in cosul de cumparaturi (puteti observa denumirea, poza, pretul, reducerea - daca este cazul, numar de bucati, precum si pretul total pentru modelul respectiv, pretul pentru toate produsele, pretul livrarii si pretul total. Daca toate acestea corespund vointei dumneavoastra, apasati "finalizeaza comanda"pentru a trece la pasul urmator.
  • Pasul 2: (denumit "Autentificare") - Este necesar sa fiti logat pe contul dumneavoastra. Daca nu sunteti logat este necesar sa va logati. Daca nu aveti cont, este necesar sa creati un cont. Atentie! Datele completate de dumneavoastra vor fi cele pe baza carora se va emite factura, precum si expedierea coletului. Daca v-ati logat sau ati creat un cont, apasati "finalizeaza comanda" pentru a trece la pasul urmator.
  • Pasul 3: (denumit "Adresa") - In partea stanga va apare adresa de livrare, iar in partea dreapta adresa de facturare. In cazul in care acestea nu difera, in partea stanga sus aveti optiunea "Pentru factura se foloseste tot adresa de livrare". In caz contrar, aveti optiunea "adauga o adresa noua", si adaugati adresa de facturare. Apasati "finalizeaza comanda" pentru a trece la pasul urmator.
  • Pasul 4: (denumit "Livrare") - La acest pas, trebuie sa selectati una dintre optiunile de livrare. Aveti la alegere posibilitatea ridicarii comenzii din showroom, a livrarii prin serviciul prioripost prin Posta Romana. In functie de serviciul ales, costul acestuia difera, iar dvs puteti vedea costurile in partea dreapta a fiecarei optiuni. Pentru a trece la pasul urmator, este necesar sa bifati optiunea "Sunt de acord cu termenii si conditiile si ii accept neconditionat (Citeste Termenii si conditiile)".
  • Pasul 5: (denumit "Plata") - Daca produsele si costurile afisat la acest pas corespund cu vointa dumneavoastra, trebuie sa selectati optiunea "Plateste in sistem ramburs (vei plati cumparaturile la livrare)" dupa care este necesar sa confirmati comanda, apasand butonul "Confirm comanda".

* Dupa selectarea acestei optiuni, comanda dumneavoastra a fost plasata cu succes! De indata ce verificam disponibilitatea produsului comandat de dumneavoastra, va vom anunta in cel mai scurt timp, telefonic si prin email (prin schimbarea statusului comenzii) cu privire la starea comenzii.